Utbildningar

Ökad kunskap ger ökad framgång

Har du koll på att många framgångsrika företag går över till 3D-printing i sin produkttillverkning? Att serietillverka sina produkter minskar konstruktionstiden och minimerar inköpsfelen. Men det kan kännas överväldigande att komma igång. 

För att hjälpa dig i organisationens utveckling har vi på Digital Mechanics tagit fram 3 utbildningar för olika kunskapsnivåer och roller. Vare sig du är inköpare, konstruktör, projektledare eller produktionschef så finns det en kurs för dig.  

Kurserna ger dig grunderna inom 3D-printing så att du vet precis hur processen går till och hur ett processkifte kan lyfta er organisation till nästa nivå. 

Vi anordnar även skräddarsydda utbildningar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att diskutera vidare hur just er utbildning skulle kunna se ut. 

1-dags-kurs, Västerås

3D-Printning för nybörjare

Till dig som vill få förståelse och kunskap om 3D-Printing i plast och metall och dess möjligheter. Du har vissa förkunskaper i 3D-CAD men vill förstå hur additiv tillverkning kan användas på bästa sätt.

Pris: 5 900 kr/person (exkl. moms)

Läs mer och boka >

1-dags-kurs, Västerås

Fördjupning i 3D-Printning

Till dig som har arbetat ett tag med konstruktion och 3D-CAD och vill fördjupa dig ännu mer och få mer kompetens inom tillverkning av detaljer i plast & metall.

Pris: 5 900 kr/person (exkl. moms)

Läs mer och boka >

 

 

 

1/2-dags-kurs, Västerås

3D-Printning för chefer och beslutsfattare

Utbildning för dig som arbetar som inköpare, chef eller har annan befattning och inte arbetar direkt med konstruktion.

Pris: 3.500 kr/person (exkl. moms)

Läs mer och boka >
1/2 dags kurs, Västerås

Vi kontaktar dig!

Vi är redo att förverkliga dina drömmar. Fyll i nedan så kontaktar vi dig!