Konsultation

Det kan vara en snabb och enkel fråga eller som en del av ett större projekt. Vi hjälper dig genom alla stadier. För bästa effekt, kontakta oss gärna tidigt i projektet för att få guidning i rätt riktning. Det spar både tid och pengar!

Konsultation – Engineering

Vi har duktiga Konstruktörer på plats för att hjälpa dig framåt i din utveckling. Ibland kan man behöva bolla en idé eller få tips och råd om hur man konstruerar för bästa resultat. Vi erbjuder Konstruktionshjälp och debiterar per timme, minsta debiterbar tid är 0,5timmar.

Du som kund äger alla 3D-CAD underlag och kan få dem skickade till dig till den e-postadress du vill. Vi arbetar i SoldWorks och följande filformat får du som standard:

.sldprt
.stp/.step
.igs/.iges
.dwg

Först så träffas vi eller pratas vid i telefon där vi gemensamt går igenom vad det är som ska ritas. Efter det så får du en uppskattad tid på hur många timmar som det kommer att ta att rita upp din detalj/detaljer. Vi stämmer av löpande under projektet och skickar fakturor enligt överenskommelse. Vid behov tar vi fram en utskrift för att verifiera att det blir som du tänkt dig.

All dokumentation och filer ligger med automatik under sträng sekretess och sparas på server med bankklass. Om du som kund önskar så kan vi upprätta ett särskilt sekretessavtal.

boka möte

Boka ett möte med en av våra experter

Hitta en tid som passar dig så hörs vi!