Det ska vara utvecklande att jobba hos oss!

Om oss

Om Digital Mechanics

Digital Mechanics är en leverantör inom industriell 3D Printing – ryggraden i vår verksamhet alltsedan starten 2005.

Vi har en stark utvecklingsavdelning som levererar innovativa och kvalitativa lösningar till våra kunder med målbilden att öka våra kunders lönsamhet och effektivitet. Genom vårt stora partnernätverk levererar vi även detaljer i gjutgods, maskinbearbetat, Formsprutat, PUR, PMMA, vaccumformning mm.

Vi strävar efter långsiktiga kundrelationer med målet att säkra bästa möjliga kvalitet och leveransprecision i allt vi gör. Digital Mechanics har en global leveransförmåga och följer våra kunder över världen.

Lediga tjänster

Konstruktör

Som Konstruktör på Digital Mechanics AB arbetar du i en bred roll med mångfacetterade arbetsuppgifter, där det övergripande ansvaret är att se till att hjälpa våra kunder med konstruktion och utveckling av deras produkter. Ofta innebär det också designförändringar och optimeringar för att 3D printa detaljerna i plast eller metall. Arbetet innehåller också en stödfunktion till vår egen 3D print produktion i form av produktionstekniska frågor, förändringar och uppdateringar.

För framtagning av tillverkningsunderlag både internt och externa används SolidWorks. Du skall arbeta för att identifiera eventuella problem i ett så tidigt skede som möjligt och genomföra lämpliga åtgärder för att eliminera dessa samt föreslå lösningar om du kan. Du arbetar aktivt för att utbilda dig enligt vår Utbildningsplan och tar egna initiativ att lära dig nya saker, tekniker mm. Arbetet sker på plats i våra lokaler i Västerås men externa möten med kund på plats hos dem är vanligt förekommande så körkort är ett krav.

Som Konstruktör har du högskolekompetens inom CAD och konstruktion. Kunskaper i SolidWorks eller liknande 3D-CAD program men framförallt så har du mångårig erfarenhet av produktutveckling och konstruktion samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Du är som person drivande, självgående, affärsorienterad och har en förmåga att ta ansvar och fatta beslut inom dina ramar.

Skicka din ansökan till fredrik.finnberg@digitalmechanics.se tillsammans med ditt CV.