3D-Production with Brains Vad är det?

3D-Production with Brains är ett uttryck som vi använder för att enkelt förklara hur vi arbetar. Det innebär att vi inte bara tar in en fil och sedan skriver ut den utan vi kontrollerar att den är printbar, vilket material som passar bäst samt tar hänsyn till andra parametrar som påverkar detaljen för att utskriften ska bli så bra som möjligt och uppfylla våra kunders krav. Vi använder hjärnan helt enkelt!

Den största skillnaden mellan oss och andra leverantörer av 3D-produktion är inte antalet skrivare, eller hur många olika material vi kan printa med. Den största skillnaden är människorna som arbetar här. Vi är engagerade, nyfikna, intresserade – och har bestämt oss för att du ska kunna få precis det du vill ha. Snabbt, enkelt, tryggt och prisvärt.

Digital Mechanics är en erfaren innovatör inom 3D-produktion och vi strävar ständigt efter att utveckla branschen. Vi erbjuder företag inom tillverkningsindustrin tillgång till vår digitala fabrik för snabb produktion av komplexa detaljer i plast och metall.

Vårt mål är att våra kunder ska bli effektivare i sin egen produktion. Vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer för bästa möjliga kvalitet och leveransprecision. Vi har en global leveranskapacitet och ambitionen är att bli en världsomspännande leverantör av smart digital produktion.

Vi vill göra skillnad, helt enkelt.

Du bestämmer vad, när och hur mycket.

Du kan snabbt ta fram prototyper i över 30 olika plastmaterial (mjuka och hårda). Givetvis hjälper vi dig med både teknik- och materialval. Vi har fasta priser per påbörjad kubikcentimeter. Det gör det lätt för dig att budgetera.

Vi kan det här. Det garanterar vi.

När vi startade Digital Mechanics 2005 var 3D-printning i sin linda. Idag erbjuder vi 3D-produktion med en avancerad maskinpark och den kompetens du behöver för att effektivisera din produktion. Därför lämnar vi gärna en leveransgaranti.

Problem. Det finns inget vi älskar mer.

Att jobba med den allra senaste tekniken har sin tjusning. Men det vi brinner för är problemlösning. Att hjälpa dig med en CAD-ritning. Eller att klura på en prototyp. Att ge tips och råd om hur du kan effektivisera din egen tillverkning. Och att hjälpa dig se de otroliga möjligheter som finns med smart digital produktion. Vissa kallar det för innovationsförmåga. För oss är det passion.

Nyfiken på 3D-Printning och vad vi kan erbjuda dig?

Vi är redo att förverkliga dina drömmar.
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig!