KundberättelseNyheter

Vi har utökat vårt 3D-erbjudande. Med Dennis.

Vi önskar dig god fortsättning på 2016. På Digital Mechanics ser vi fram emot resten av året med tillförsikt. Inte nog med att vi har många spännande projekt att ta tag i, vi är dessutom stolta att välkomna Dennis Alderstrand till vår konstruktionssavdelning.

Dennis har lång erfarenhet av utveckling inom mekanisk konstruktion, och har jobbat med några av landets mest krävande uppdragsgivare – t.ex. ABB Automation, ABB FACTS, Robot System Products och Volvo Wheel Loaders. Vi frågade Dennis hur han ser på sin nya utmaning.

”Additiv tillverkning är ett snabbt växande område och Digital Mechanics är i framkant. Jag ser fram emot att bistå med mina erfarenheter från tidigare utvecklingsprojekt. Min inriktning är polymera material, plåtbockning, svets och gjutgods. Jag har varit Solid Works Professional sedan 10 år tillbaka. Och det ska bli kul att träffa alla kunder – gamla såväl som nya.”

Dennis gör det möjligt för oss att optimera befintliga detaljer för bästa möjliga nytta. Hans kompetens matchar vår samlade erfarenhet väl. Varmt välkommen, Dennis. Och ett extra varmt välkommen till alla kunder som vill sätta honom – och Digital Mechanics – på prov.

Dennis Alderstrand, konstruktör på Digital Mechanics